Lea Määttä

Olen tuusulalainen varhaisiän musiikinopettaja ja musiikkipedagogi. Jokelan musiikkileikkikoulu syntyi vuonna 2004, jolloin muutin takaisin kotikuntaani Tuusulaan. Musiikkileikkikoulunopettajana olen toiminut vuodesta 2001 lähtien, Tuusulan ja Hyvinkään lisäksi Lahdessa, Helsingissä, Järvenpäässä ja Keravalla. Oma pääinstrumenttini on piano (C-tutkinto), mutta säestän tuntejani myös 15-kielisellä kanteleella, kitaralla ja ukulelella. Lisäksi annan pienryhmäopetusta viisikielisen kanteleen, nokkahuilun, rumpujen ja kellopelien soittamisessa.

Ammattiini minut on ohjannut toisaalta kiinnostukseni lasten kasvatukseen, toisaalta jo viisivuotiaana aloittamani pianonsoittoharrastus, joka muuttui myöhemmin määrätietoiseksi musiikin opiskeluksi musiikkiopistossa ja edelleen Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitoksella.

Nautin laulujen säveltämisestä sekä erilaisten musiikkileikkikoulutuntien suunnittelusta ja toteuttamisesta perhe- ja lapsiryhmien kanssa. Varsinkin taiteidenvälisyys, näyttelemisen, tanssin, satujen, askartelujen ja piirtämisen yhdistäminen musiikin varhaiskasvatukseen kiinnostaa minua.

Opettajat

Heta Blom

Olen musiikkileikkikoulunopettaja, musiikin maisteri Heta Blom. Olen valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikkikasvatuksen aineryhmästä musiikinopettajaksi ja varhaisiän musiikkikasvattajaksi. Pääinstrumenttini ovat piano ja laulu, joita myös opetan yksityistunteina muskariryhmien lisäksi. Muskareita olen opettanut vuodesta 2013 lähtien ympäri pääkaupunkiseutua.

Olen harrastanut musiikkia pienestä pitäen ja lopulta ainoa oikea tie oli tehdä musiikista ammatti. Soittamisen ja laulamisen lisäksi sydäntäni lähellä ovat musiikkiteatteri, laulunkirjoitus, kuorossa laulaminen ja kuoronjohto. Harrastan musiikin ohella myös ahkeraa konmaritusta, pilatesta sekä matkailua (maailman tilanteen niin salliessa!). Toivon, että voin jakaa musiikin iloa kaikille ja tarjota hauskoja muskaritunteja sekä yhdessäolon hetkiä niin lapsille kuin aikuisillekin.
Sari Kaihola

Hei, olen iloinen ja energinen musiikkipedagogi Hämeenlinnasta. Olen toiminut musiikkileikkikoulun opettajana seitsemän vuotta ja pidän työstäni kovasti. Olen opiskellut myös lastenohjaajaksi ja muusikoksi, joten musiikki ja lapset ovat todella lähellä sydäntäni. Vapaa-ajan lempiharrastuksista tärkein on lavatanssit: se on minulle mukavin liikuntatapa. Nähdään pian muskarin mukavassa maailmassa!